Anvelopa  BFGoodrich G-GRIP ALL SEASON 185/60/14

Anvelopa BFGoodrich G-GRIP ALL SEASON 185/60/14

255,00lei
Producător: BFGoodrich
Cod produs: G-GRIP ALL SEASON
Stock Instock
Anvelopa BFGoodrich G-GRIP ALL SEASON 185/60/14
Caracteristici tehnice:
Inaltime anvelopa: 185
Latime anvelopa: 60
Diametru anvelopa: 14
Indice Greutate: 82
Indice viteza: H
Indice Consum: E
Indice de franare pe umed: C
Indice zgomot (DB): 2(071 dB)
Noile anvelope BF GOODRICH G-Grip All Season sunt anvelope all seasons cu profil directional in V proiectate sa echipeze o mare varietate de masini, de la autoturisme compacte familiale la masini sport de inalta performanta. Produse incepand cu anul 2014, anvelopele all season G-Grip All Season permit soferilor sa conduca pe tot parcursul anului cu acelasi set de anvelope, oferind aderenta si placerea de a conduce pe timp de vara si garantand un control bun pe timp de iarna. Profilul benzii de rulare prezinta o nervura continua centrala cu latime variabila brazdata transversal de striuri.
Nervura este flancata de doua siruri de blocuri de forma unui sector circular care prezinta pe suprafata lor striuri transversale care se continua catre margine cu blocuri de umar masive brazdate doua striuri late. Canelurile din banda de rulare, de latime medie, formeaza un sistem de vase comunicante plecand din cele doua caneluri centrale cu linie sinuoasa cu iesiri transversale directe catre marginea anvelopei. Canelura dintre blocul de centru si cel de umar se termina la capete cu striuri, formand o minipompa ce preia o cantitate de apa care apoi este dispersata prin sistemul de striuri.
Realizat astfel, profilul benzii de rulare asigura o dispersie optima a apei si placerea de a conduce superba pe curbe, drumuri drepte si suprafete umede si uscate deopotriva pe timpul verii dar si un controlul excelent cand urca dealuri si ia curbe chiar si pe zapada, datorita numarului mare de striuri si procentul ridicat de caneluri. Anvelopele BF GOODRICH G-Grip All Season au marcajul 3PMSF (3 munti cu fulg de nea), fiind o anvelopa ideala de iarna. Anvelopele BF GOODRICH G-Grip All Season sunt disponibile cu diametre cuprinse intre 14 – 18 inchi si coeficienti de viteza T, H si V.
Latime
185 185
Inaltime
60 60
Diametru
14 14
Sezon
Mixte All Season
Indice Greutate
LI 82 LI 82
Indice Consum
RR E RR E
Indice Viteza
SI H SI H
Indice Franare Umed
WG C WG C